RemoteX VD Åsa Holmström går vidare mot nya utmaningar

Den 31 januari 2016 köptes RemoteX av IT-bolaget Lundalogik. Nu går RemoteX VD Åsa Holmström vidare, och Lundalogiks nuvarande VD Erik Syrén tar över.

Under de tre år Åsa Holmström har varit VD på RemoteX har företaget ökat både omsättning och vinstmarginal. På så sätt har hon också förberett företaget för det uppköp som kungjordes 31 januari.

– Åsa har varit otroligt viktig för RemoteX de senaste åren och har skapat de förutsättningar som gör att vi ser en oerhört stor potential i företaget. Ännu större blir potentialen nu när bolagen går ihop och blir ett, med fokus på tillväxt i alla våra produkter och på samtliga marknader, säger Erik Syrén, VD, Lundalogik.  

Åsa går nu vidare och kommer framöver att arbeta med ett flertal styrelseuppdrag inom IT-bolag. Parallellt kommer hon även vidareutveckla det assistansbolag hon drivit sedan 2013 till att bli ett fullskaligt LSS-boende.

– Jag lämnar med varm hand över stafettpinnen till Erik med en trygghet i att det jag, tillsammans med mina medarbetare, har byggt upp under de senaste åren kommer tas väl omhand. Såklart kommer jag att sakna min RemoteX-familj, men jag vet att såväl medarbetare som produkt och kunder är i god händer hos Lundalogik. Nu får alla delar möjlighet att växa i den snabba takt de förtjänar, säger Åsa Holmström, VD, RemoteX.

Åsa avslutar sin operativa roll månadsskiftet april och maj 2016. I samband med att Åsa lämnar övergår också allt som idag formellt finns i Lundalogiks dotterbolag RemoteX Technologies AB till Lundalogik AB.

Läs gärna tidigare pressmeddelande “Lundalogik köper mjukvarubolaget RemoteX Technologies”.