Åsa Holmström, VD och Försäljning
Åsa har över 25 års erfarenhet från IT-industrin och kommer närmast från Starcounter AB där hon varit VD sen 2009. Innan dess var hon VD för Columbitechs amerikanska dotterbolag som hon framgångsrikt etablerade 2002. Åsa har bl a studerat matematik på Stockholms Universitet.

Morten Nielsen, Utvecklingschef
Morten är civilingenjör från KTH. Han har utvecklat RemoteX produkter sedan 2006 och ansvarar för utvecklingsflöde samt utvecklingsteamet. Morten har hållit uppskattade föreläsningar om leveransautomatisering och offlinestöd på bland annat JS.Everywhere i USA, Web5 i Frankrike, ScanDev i Göteborg samt IT-dagarna, SweTugg och DevSum i Stockholm.
Läs gärna mortens blogg.

Anders Barck, Kundvårdschef
Anders har arbetat som projektledare och verksamhetskonsult hos RemoteX sedan 2006. Anders har 17 års erfarenhet från fastighetsbranschen där han arbetat både på ”golvet” och i ledande positioner. Anders har varit med och implementerat och projektlett de flesta av RemoteX installationer i fastighetsbranschen.

Jim Stengarn, Försäljning och Marknad
Jim började på RemoteX 2011 som Key Account Manager och har sedan 2015 ansvar för sälj- och marknadsavdelningen.  Han har mer än 11 års erfarenhet av försäljning inom IT-mjukvara, kommunikation- och telefonisystem samt detaljhandeln. Jim har studerat media och kommunikation på Mediagymnasiet.